Levering

FORSENDELSE
Vi sender alle vores pakker med GLS, som tilbyder forsendelse med eller uden omdeling. Vælger du uden omdeling, har du mulighed for selv at vælge den pakkeshop, der er nærmest dig. 
Alle vores varer sendes som pakkepost. Dette gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer undervejs. Varerne er forsikrede under forsendelsen, og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til GLS senest 2 dage efter modtagelsen samt kontakte os, hvorefter du returnerer varen til os. Bluum er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.
Kontakt os gerne på mail bux45horsens@gmail.com hvis du ønsker forsendelse til et land, som endnu ikke er nævnt nedenfor. Vi tage forbehold for prisændringer.  

LEVERINGSTID
BESTIL INDEN KL. 14.00 OG DIN ORDRE AFSENDES SAMME DAG (HVERDAGE). 
Når du har bestilt dine varer og gennemført betalingen, modtager du kort tid efter en ordrebekræftelses e-mail på din oplyste e-mail adresse. Vi klargør og afsender dine varer hurtigst mulig og så vidt muligt samme dag (mandag til fredag).

LEVERINGSPRIS

Ved køb af ordre under 400 DKK tillægges et gebyr på 30 DKK til dækning af forsendelsesomkostninger med GLS.
Ved køb af ordre over 400 DKK dækkes alle forsendelsesomkostninger af os, såfremt varen sendes med GLS uden omdeling (der leveres til nærmeste pakkeshop). Hvis varen sende med GLS med omdeling tillægges et gebyr på 30 DKK til dækning af forsendelsesomkostninger.
Alle pakker sendes som en forsikret pakke.