Off White x Nike: Virgil Abloh slipper tankerne løs.

Virgil Abloh har inden for sit sidste samarbejde virkelige sluppet tankerne løs, da han har tilføjet hele 10 nye silhuetter, til hans nye samling.

 

Selvom Virgil Abloh er kendt for sine specielle designs som deler mange forskellige meninger, kan man let sige at det har været et af årets største udgivelser.

Selvom skoene vil være næsten umulige at få fingrene i for de fleste almindelige mennesker vil vi stadig lige komme ind over de 3 mest populære silhuetter:

Her ser vi skoen “Nike Air VaporMax” med et klassisk Off White “twist”. Skoens sål er luftpuder som gir en ekstrem komfort mens overdelen er Nikes populære “Flyknit” som med sin sok agtige struktur er med til at give den behagelige sko.

Her ser vi skoen “Nike Presto”. Skoen i sig selv var meget speciel før Virgil Abloh fik fingrene i den. Skoen sål er lavet af Nikes “air” teknologi som med en fast form også skulle give maksimal komfort. Overdelen deler med VaporMaxen den super behagelige Flyknit som hvert fald ikke er skuffende.

Her ser vi den super populære basketball sko “Jordan” som allerede er et samarbejde mellem basketballspilleren Michael Jordan og Nike. Der er ikke blevet ændret meget på skoen ud over nogle materialer og nogle få tilføjelser. Men det har været nok til at få folk til at bruge utallige timer og penge på at få fat i dem.

Alle 10 silhuetter bliver raffled væk i følgende byer “Milan – Paris – London – New York City.” Hvis du ikke har mulighed for at være i en af byerne imellem den 18-30 september, kan du prøve dit held online i november måned.

Der kan findes meget mere information i den officielle FAQ som Nike har udgivet:

http://s3.nikecdn.com/events-platform/pre-prod/NET_Admin/faq/2018-09-09_516_TheTenFAQsGlobal_v2.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *