Sean Wotherspoon vinder Nike konkurrence

Sean Wotherspoon er kendt for hans verdenskendte butikker “Round two” som kan findes i både Hollywood, Los Angeles, og andre steder rundt om i USA

Sidste år lancerede Nike en konkurrence hvor man kunne designe sin egen Nike sneaker og vinde muligheden for at få den udgivet, den var Sean heldig at   vinde men ikke uden grund. Han sneaker er nemlig gode farver på en silhuet man ikke kan gå galt med.

Skoen er baseret ud fra den den elegante og tidsløse silhuet Airmax 97. Den er lavet i 6 forskellige farver med hårdt stof.

Det blev udgivet for familie og venner sidste år i meget småt antal men blev udgivet i år for offentligheden for både voksne og børn. De var stadig meget svære at få fat i, så de får også et offentligt release igen idag (2. maj) dog kun for USA.

Musikere på HU fortsætteren

Yunglove og YungPamol viser deres beats frem.

Vi har denne gang valgt at tage et efterfølgende kik på de blomstrende musikere på HU og deres fortsættende beef. Vi havde fået et lille hint om at Pussy kontrol var kommet i problemer, men vi havde ingen ide om at det var endt så slemt.

Se interviewet nedenunder:

Sidste gang talte vi også med musikeren Tobias “Yunglove” Thomsen som var fuldt i gang med hans album “ung kærlighed”. Albummet blev slet ikke som forventet da det ramte 30 views ud over de forventede.

Det omtalte diss track nåede aldrig at se dagens lys da pussykontrol ikke ville kunne høre det.

 

DJ Brilleabe er tilfreds med hans omtale.

På den anden side er det nyeste navn begyndt at finde sin vej til overfladen. Lucas Klimat AKA “DJ Brilleabe” som tidligere på sæsonen fik leaked sit nyeste track som bogstavelig talt sætter ild til højtalerne i studiet. Det vides endnu ikke om det vil blive færdiggjort og blive et hovednavn på Aftryk 2018, det vil kun tiden vise.

Dette bliver ikke sidste gang i ser til Musikerne på HU.

 

The green hornet

 

I ‘The Green Hornet’ bekæmper avisudgiveren Britt Reid (Rogen) forbrydere om natten som den maskerede superhelt The Green Hornet.

Britt var egentlig fuldt ud tilfreds med at leve en planløs tilværelse, fyldt med fester, indtil faren, LA’s mest prominente og respekterede mediemagnat, på mystisk vis døde og efterlod ham sit enorme medieimperium.

Imod forventning bliver han venner med en af farens mere stræbsomme og opfindsomme medarbejdere, Kato.

Britt og Kato ser en mulighed for at gøre noget meningsfyldt for første gang i deres liv ved at bekæmpe kriminalitet, men for at kunne gøre det, er de nødt til selv at blive kriminelle. Kun ved at bryde loven kan de beskytte den.

Kato bruger al sin opfindsomhed og sine evner til at bygge det ultimative, avancerede retro-våben, bilen Black Beauty; en bil, der er umulig at ødelægge, og som besidder lige store dele ildkraft og hestekræfter.

Sammen med Lenore Case (Diaz), Britts sekretær, indleder de jagten på manden, der kontrollerer Los Angeles’ underverden, Benjamin Chudnofsky (Waltz). Men Chudnofsky har sine egne planer: Han vil udrydde Green Hornet en gang for alle.

Black panther

Black panther er noget helt nyt inde for film verden og for marvel, som har lavet filmen. Den består nemlig kun af sorte personer. Det er næsten ikke set før at der kun er sorte skuespillere med i en film. Musikken er lavet af sorte og den er instrueret af en sort. De eneste hvide der er med er en CIA-agenten og den onde våbenhandler.

 

Ved at tage udgangspunkt i Afrika får filmen en helt unik identitet, som skiller sig ud fra andre superhelte film. Kontrasten mellem den ydre verden og den skjulte verden i wakanda var vild at se fordi når man tænker på afrika tænker man på at de de fleste steder har det lidt svært med at overleve, men så kommer man ind i den her helt anden verden som bare har alting og er bedre end de lande og byer som er her i den vestlige verden

alle skuespillerne har føler man er som skabt til opgaven, selv de skuespillere i de mindre roller spillede som om det var dem der var i hovedrollen og det var dejligt at se. Instruktør Ryan Coogler har været heldig at få samlet en sådan en guldgruppe af talent.

 

Black Panther er en mega god film fordi den har nogle oprigtigt interessante og samfundsrelevante temaer, men som film har den nogle problemer. Den er virkelig langsom om at komme i gang, og den er lidt sløv den første time, og der går lang tid før vi får rigtigt for skurken ind i billedet og det er her, filmen går fra at være middelmådig til decideret fremragende.

 

Overordnet set er det en meget dejligt at Marvel bevæger sig i andre retninger, når det kommer til locations og skuespillere, og jeg syntes faktisk det var en rigtig god film, og jeg håber virkelig de fortsætter trenden

Aarhus Gamestop interview

På grund af gamestops reglement måtte den ansatte ikke udgive navn eller billede da det kunne koste dem deres job. Der var også kun mulighed for at interviewe en da de andre afviste enten fordi de ikke havde løst eller at de have for travlt.

  1. Gamestop ansatte:

Hvor længe har du arbejdet her?

Jeg er relativ ny i arbejde da jeg kun har været her i 3 måneder.


Hvorfor valgte du netop dette sted?

Der er ikke nogen bestemt grund til at jeg har valgt dette sted, jeg bor relativt tæt på jobbet og lønnen er ikke værst


Hvad laver i til hverdag her?

Det er meget normalt arbejde man vil lave i enhver butik


Er du glad for jobbet?

Det er tilpas, det er fine arbejdstider og en god løn

 

Hvad er den værste/underligste oplevelse du har haft på arbejdet?

Der har været en del kunder der har været sure over at vi ikke vil give mere for deres brugte ting, men det er intet jeg som medarbejder kan gøre noget ved.

 

Der er på det sidste sket en stigning af populariteten på brætspil er det noget i mærker?

Det er ikke noget jeg personligt har lagt mærke til, men det kan da godt være.

Musikere på HU

Billede: Pussykontrol står klar til at optage et nyt beat

Vi har denne gang taget et kig på den bedste musikproducer på skolen Morten Bødker også kendt som “pussykontrol”, Morten fik sin debu med tracket “død over ludvig” som er et rent musikalsk mesterværk. vi har snakket med personen som sangen omhandler, nemlig Ludvig.

Den eneste udtale vi kunne få fra Ludvig er at han har en beef med pussykontrol og forlanger en undskyldning for at brænde hans selvsikkerhed.

Billede: Yunglove drikker noget af hans lean som han desværre er blevet afhængig af

Morten bedste ven Tobias Thomsen også kendt som “Yunglove” har også haft travlt med hans nye album “ung kærlighed”, hvilket stort set kun er beats stjålet fra “Ukendt Kunstner”. Tobias skyder efter at ramme 16 views ud over hans mor, bedstemor og personlige stalker Lucas klimat i løbet af næste måned hvilket vil være ny personlig rekord.

Der går rygter om at Yunglove har fået for meget af Pussykontrols gentagende beats og vil derfor udgive det vildeste diss track HU nogensinde har hørt. Det vides endnu ikke om vi først vil høre det til deres kommende turné eller vi kan høre den i den nærmeste fremtid.

I vil i fremtiden hører mere om disse “DJ” da vi vil følge op på deres beef.

Breaking Bad

Breaking bad er en god serie og burde ses. Det der gør den en god serie er kombination af flere ting. Historien er godt fortalt, og så har den nogle interessante problemstillinger at byde på. Hovedpersonen bliver blandt andet stillet over for nogle moralske dilemmaer.  hovedperson Walter White er ikke den almindelige helt, Han er det man kalder en antihelt, der har problemer og ikke altid gør det rigtige, og netop derfor virker han sympatisk og menneskelig. Walter er også lidt en tøffelhelt, og derhjemme er det konen der bestemmer. På arbejdet bliver han forbigået, han er bare en lille kemilærer som har potentiale til meget mere, og han føler at dem han arbejde med har snydt ham og han ikke har fået noget ud af alt hans arbejde. Serien rykker ved ens morale fordi walter er ikke en rigtig god person, men man holder alligevel altid med ham uanset hvad han end laver.

skuespillerne er helt nye for os, og det gør at man ikke husker dem for noget, og så er de også bare helt perfekt castet til filmen fordi alt passer godt sammen.

Den handler i bund og grund om et portræt af walter, det er en slags frigørelses vej for ham, hvor vi kommer til at se hvem han i virkeligheden er. Han har altid været syg i hovedet det kommer først ordentligt til udtryk når han bliver involveret i narko verdenen. Han er i virkeligheden en lille og forslået mand som føler han ikke har fået den opmærksomhed han gerne vil have. Han vil være den bedste, og så er det lige meget om det er inden for kemi eller om det er så er inden for narko.    

Anmeldelse af Captain America Civil War

Blandt Marvels-tegneserie univers er Captain America en af de helt store helte, og en af de karaktere rigtig mange mennesker kender til. Den første film, Captain America the first avenger, var om hans oprindelse, og som også er en rigtig god film. Og har man ikke set film nummer 2, Captain america the winter soldier, så vil en del af handlingen i  3’er, Captain America Civil War, være lidt uforståeligt.

den handler om, hvorvidt superhelte har brug for at blive kontrolleret af offentligheden? Og er det okay, at der er så voldsomme følgeskader, hver gang de har været i aktion? Og bekæmpet det onde. Det er der ikke enighed om blandt gruppen af Avengers, og derfor opstår der en civil war (borgerkrig) mellem dem. De bliver delt i 2 grupper som slås mod hinanden, det ene hold kæmper for at det offentlige skal styre det hele, begge sider af holdene henter nye superhelte for at hjælpe dem, så man bliver også introduceret for nogle nye inde for Captain America. Og der kommer  brag og slåskampe, og masser af special effects og kække bemærkninger og oneliners, som vi kender så godt fra Marvels superhelte film.

I denne Captain America dukker både Ant-Man og Spider-Man op, og tilslutter sig hvert deres hold.

Captain America Civil War er en lang 2½ times film, men historien er medrivende og spændende, og det er ret fedt at se de mange superhelte både samarbejde og slås med hinanden. Og tilføjelsen af Ant-Man og Spider-Man fungerer fint.

Ud over temaet om, hvorvidt superhelte skal kontrolleres, og om følgeskader er okay, så handler filmen selvsagt om fællesskab. De slås godt nok imod hinanden, men uden at ødelægge fællesskabet. Som en af dem konkluderer til sidst: “Det er vigtigere, at vi er sammen, end hvordan vi er sammen.”

Min mening om filmen er at hvis man er til superhelte film skal man helt klart se den, jeg er ikke selv så meget til superheltefilm, men syntes virkelig det er en god film og blev meget positivt overrasket

-Thorbjørn og Simon

Off White x Nike: Virgil Abloh slipper tankerne løs.

Virgil Abloh har inden for sit sidste samarbejde virkelige sluppet tankerne løs, da han har tilføjet hele 10 nye silhuetter, til hans nye samling.

 

Selvom Virgil Abloh er kendt for sine specielle designs som deler mange forskellige meninger, kan man let sige at det har været et af årets største udgivelser.

Selvom skoene vil være næsten umulige at få fingrene i for de fleste almindelige mennesker vil vi stadig lige komme ind over de 3 mest populære silhuetter:

Her ser vi skoen “Nike Air VaporMax” med et klassisk Off White “twist”. Skoens sål er luftpuder som gir en ekstrem komfort mens overdelen er Nikes populære “Flyknit” som med sin sok agtige struktur er med til at give den behagelige sko.

Her ser vi skoen “Nike Presto”. Skoen i sig selv var meget speciel før Virgil Abloh fik fingrene i den. Skoen sål er lavet af Nikes “air” teknologi som med en fast form også skulle give maksimal komfort. Overdelen deler med VaporMaxen den super behagelige Flyknit som hvert fald ikke er skuffende.

Her ser vi den super populære basketball sko “Jordan” som allerede er et samarbejde mellem basketballspilleren Michael Jordan og Nike. Der er ikke blevet ændret meget på skoen ud over nogle materialer og nogle få tilføjelser. Men det har været nok til at få folk til at bruge utallige timer og penge på at få fat i dem.

Alle 10 silhuetter bliver raffled væk i følgende byer “Milan – Paris – London – New York City.” Hvis du ikke har mulighed for at være i en af byerne imellem den 18-30 september, kan du prøve dit held online i november måned.

Der kan findes meget mere information i den officielle FAQ som Nike har udgivet:

http://s3.nikecdn.com/events-platform/pre-prod/NET_Admin/faq/2018-09-09_516_TheTenFAQsGlobal_v2.pdf